Darbu sākusi TVNET grupas jaunā video studija (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

16. oktobrī ugunskristības piedzīvoja TVNET grupas jaunā daudzfunkcionālā video studija, kuras tehniskās iespējas ļaus mums nodrošināt vēl daudzveidīgāku saturu. 

Jaunās studijas pirmais raidījums bija RIGA COMM 2020 ietvaros rīkotās TVNET diskusijas "Cookie 3000" tiešraide, kurā tika runāts par digitālā mārketinga nākotni.

Šī gada 1. oktobrī TVNET grupa svinēja jurģus, pārceļoties uz jaunām mājām Origo One biroju ēkā Satekles ielā 2b. Kopā ar jaunām biroja telpām mūsu komandas rīcībā nonākusi arī jauna daudzfunkcionāla video studija.

TVNET grupas valdes locekle Zane Bārtniece:

"Ņemot vērā video formāta straujo attīstību pasaulē, arī mums, kā Latvijas vadošajai tiešsaites mediju grupai, ir būtiski sekot līdzi globālajām tendencēm un piedāvāt mūsu auditorijai dažādus satura ietvarus, kas ir vienlīdzīgi televīzijai. 

Satura formātu dažādošana mums dod iespēju piesaistīt arī mums tik svarīgo jauniešu auditoriju, kuras ziņu patēriņa ieradumi atšķiras.

Līdz ar to mēs veram jaunu, svaigu lapu savā ikdienā un tiekamies tiešsaitē!"

TVNET grupas galvenais redaktors Toms Ostrovskis:

"Ir liels gandarījums un patiess prieks par TVNET grupas jaunajām mājām un studiju, jo esam radījuši atbilstošu vidi žurnālistiem un pilnvērtīgas iespējas kvalitatīva satura ražošanai. Esmu pārliecināts, ka arī mūsu lasītāji un skatītāji to ir pelnījuši un novērtēs!"

Kaut arī redakcijas darbs patlaban notiek galvenokārt attālināti, studijā jau tiek plānoti esošo TVNET raidījumu ieraksti un sākusies jaunu projektu sagatavošana. Turpmāk šeit taps visi TVNET grupas raidījumi, podkāsti, audio un video satura elementi.

Studijā varēs ierakstīt gan vizuālus, gan audio raidījumus ar viesiem, no tās būs iespējamas tiešraides uz jebkuru vietu pasaulē.

Daudzfunkcionālās studijas tapšanā savu roku pielikuši arī Latvijā profesionālākie studiju iekārtojuma speciālisti YES WE CAN, kā arī skaņu un gaismu kompānija NA.

TVNET grupa ir tiešsaistes mediju grupa, kas rada saturu labi pazīstamajiem zīmoliem TVNET, RUS TVNET, Apollo.lv, Receptes.lv, Spoki.lv.

Jau visa gada garumā TVNET grupa ir vislasītākā tiešsaistes mediju grupa Latvijā, nodrošinot aktuālu, objektīvu un interesantu saturu, kas atklāj pasauli visā tās krāšņumā.

Arī septembrī TVNET grupa bija līdere Latvijas interneta vidē, sasniedzot 856 000 unikālo lietotāju mēnesī -

par to liecina starptautiskā interneta pētījumu uzņēmuma "Gemius" publicētā statistika par Latvijas interneta resursu kopējo auditoriju.

TVNET grupa ir meitas uzņēmums Igaunijas Postimees Grupp.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X

Tēmas

Uz augšu