Putina meitas dzīvesbiedrs esot baleta mākslinieks uzvārdā Zelenskis

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: publicitātes

Krievijas diktatora Vladimira Putina meita Jekaterina Tihonova esot izveidojusi ģimeni ar Vācijā strādājošu krievu baleta mākslinieku Igoru Zelenski, secināts Krievijas pētnieciskās žurnālistikas projekta “IStories” veiktajā izmeklēšanā.

Igors Zelenskis ir kādreizējais Vācijas Bavārijas baleta mākslinieciskais vadītājs, bet ģimene, kurā ir mazgadīgs bērns, pēdējos gados dzīvojusi gan Vācijā, gan Krievijā, liecina “IStories” rīcībā esošā informācija. To apstiprina arī avoti Bavārijas baletā.

“IStories” rīcībā ir čarterreisa Minhene-Maskava pasažieru saraksts. Ar šo reizi 2019.gada 9.decembrī no Vācijas uz Maskavu devās Tihonova, Igors Zelenskis, viņu divgadīgā meita, kā arī divas auklītes, klavierskolotāja un trīs Krievijas prezidenta drošības dienesta darbinieki.

Žurnālistu rīcībā ir arī informācija no kāda Krievijas prezidenta drošības dienesta darbinieka e-pasta. Šis darbinieks esot Jekaterinas Tihonovas miesassargs.

To, ka Igors Zelenskis, visticamāk, ir Putina meitas partneris, Vācijas laikrakstam “Der Spiegel” norādījis arī avots Bavārijas baletā.

52 gadus vecais Igors Zelenskis ir veiksmīgs Krievijas baleta mākslinieks.

Bavārijas baleta mākslinieciskā vadītāja pienākumus viņš pildīja no 2016.gada līdz šā gada aprīlim.

Viņš arī ir Krievijas fonda “Nacionālais kultūras mantojums” uzraudzības padomē. Šim fondam Putina uzdevumā vajadzēja attīstīt kultūras un izglītības kompleksu projektus Krievijas reģionos.

Iepriekš Jekaterina Tihonova bija precējusies ar Kirilu Šamalovu, kas ir Putina sena drauga Nikolaja Šamalova dēls.

Pateicoties laulībai ar Tihonovu, Šamalovs kļuva par Krievijas naftas pārstrādes uzņēmuma “Sibur” akcionāru. Pēc šķiršanās no Tihonovas 2017.gadā Šamalovs “Sibur” akcijas esot pārdevis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu