TVNET lasītāji: latviešu emigrēšana uz ārzemēm ir pozitīvs solis (149)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Lielākā daļa TVNET lasītāju norādījuši, ka Latvijas iedzīvotāju izbraukšana uz ārzemēm darba meklējumos un jaunas dzīves sākšanā ir vērtējams kā pozitīvs solis, liecina vakardien portāla veiktā aptauja.

Kopumā uz jautājumu "Kā vērtējat Latvijas iedzīvotāju došanos laimes meklējumos uz ārzemēm?" atbildējuši vairāk kā 2400 cilvēki, no kuriem pārliecinošs vairākums (79%) norādījuši, ka vērtē to pozitīvi, jo šeit nav citas izvēles. 11% latviešu izceļošanu uz citām valstīm vērtē negatīvi, norādot, ka arī šeit ir iespējas. Vēl pieci procenti norādījuši, ka paši šobrīd atrodas starp tiem, kuri pametuši Latviju, bet pieci procenti atbildējuši ar variantu "Nezinu".

"Bet kas atliek? Valdībai galīgi nospļauties par tautu,aizņemās naudu no SVF, un lielāko daļu sagrūž bankām,paši savas algas neapcērp, ko grib to dara,kredītpiedzinējiem neierobežota vara. [..] Vai šadā debīlā valstī vispār var normāli dzīvot? Paskatoties TV, ko tur muld gudrie, uzreiz gribas krāmēt koferi. Latvija jau tagad ir kā liels izsmiekls visai ES," raksta opā.

"Jā, vienmēr ir labāk tur, kur mūsu nav... Protams, katra situācija ir jāvērtē individuāli, taču vai tiešām visi ir tik naivi un domā, ka citur nezog, ka citur nav birokrātijas un ka citur mannā no debesīm krīt?" jautā Avators. "Nu nav tā. Ja dabū super darbu un vari attīstīties, uz priekšu! Ja aizbrauc pats nezini kur un esi gatavs par kājslauķi strādāt, galvenais, ka citur - tam jēgu neredzu. Galu galā - ja Tu nevari šeit, kādēļ lai varētu citur?"

Komentāri (149)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu