Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Makaronu un gaļas sacepums

Nepieciešams:

  • 350 g makaronu
  • 200 g sautētas gaļas
  • 2 olas
  • 1 sīpols
  • 2 ēd. kar. sinepju
  • 2 ēd. kar. piena
  • 2 ēd. kar. tomātu biezeņa
  • 2 ēd. kar. eļļas
  • sāls, pipari

 

Pagatavošana:

  • Makaronus izvāra, notecina ūdeni un noskalo aukstā ūdenī.
  • Gaļu sīki sagriež (var samalt gaļas mašīnā).
  • Eļļā apcep sīki sagrieztus sīpolus, pievieno gaļu, apcep.
  • Sinepes, tomātu biezeni, olas, pienu samaisa kopā.
  • Gaļu, olu maisījumu un makaronus sajauc kopā, pievieno sāli un piparus.
  • Visu masu liek ietaukotā formā un cep, kamēr sacepums ir gaiši brūns.