Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Cūkgaļa alus mīklā

Nepieciešams:

  • 500 g cūkgaļas
  • 4 ēdamkarotes rīvēta siera
  • sasmalcināti zaļumi
  • eļļa cepšanai

 

Alus mīklai:

  • 1 glāze miltu
  • pusglāze alus
  • 2 olas
  • sāls, pipari

 

Pagatavošana:

  • Alus mīklai sajauc alu, olas dzeltenumus, miltus un iecilā saputotus olu baltumus.
  • Gaļu sagriež 8 šķēlēs un kārtīgi izklapē.
  • Uz vienas šķēles liek sieru, pārkaisa ar sāli un pipariem un pārklāj ar otru gaļas šķēli.
  • Gaļu iemērc mīklā un cep eļļā no abām pusēm gaiši brūnu (apmēram 15 minūtes).
  • Pasniedz bagātīgi pārkaisītu ar sasmalcinātiem zaļumiem.