Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Vafeļu torte

Nepieciešams:

Vafelēm:

  • 1 glāze miltu
  • 2 ēdamkarotes cukura 
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1 olas dzeltenums
  • naža gals sodas
  • 3/4 glāzes ūdens 

 

Krēmam:

  • 1 glāze pūdercukura
  • pusglāze iebiezināta piena
  • 350 g sviesta
  • vanilīns
  • 1 ēdamkarote kakao

 

Pagatavošana:

  • Ūdenim pievieno cukuru, sodu, vanilīnu un samaisa. Pievieno olas dzeltenu un miltus, puto, pievieno izkausētu sviestu un masu puto 20 minūtes. Izcep 8 vafeles.
  • Krēmam visus produktus saputo viendabīgā masā.
  • Krēmu ziež starp vafelēm, pēdējo sadrupina un apkaisa torti.
  • Torti ieteicams ēst tūlīt, lai tā nesamirkst.