Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Knēdeļi ar pildījumu

Nepieciešams:

  • 800 g kartupeļu 
  • 80 g miltu 
  • 2 olas
  • 150 g speķa
  • 1 sīpols
  • sāls, pipari

 

Pagatavošana:

  • Kartupeļus izvāra ar visu mizu, notīra, sastampā viendabīgā masā. Masu sajauc ar miltiem, olām, pievieno sāli pēc garšas.
  • Sīpolu un speķi sagriež un apcep, pieliek piparus.
  • No mīklas veido plācenīšus, kuriem pa vidu liek speķa masu, otru plācenīti uzliek virsū, aizspiež malas, vāra sālsūdenī uz mazas uguns 10–15 minūtes — līdz uzpeld ūdens virspusē.
  • Pasniedz ar skābu krējumu.