Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Saldējuma krēms

Nepieciešams:

  • 400g krējuma saldējuma,
  • 3olas,
  • 3ēdamk. cukura,
  • 1gl. piena,
  • 20g želatīna,
  • vaniļas ekstrakts.
  Pagatavošana: Olas saputo ar cukuru, karsējot maisa, līdz cukurs izšķīst, pievieno uzvārītu pienu, vaniļas ekstraktu un uzbriedinātu želatīnu. Atdzesētai masai pievieno saldējumu (var būt arī šokolādes saldējums), saputo, ledusskapī sarecina. Pasniedz ar vīna sīrupu vai salda krējuma sīrupu.