Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ar sēnēm pildīts vistas cepetis

Sastāvdaļas:

  • vista
  • 300 g šampinjonu
  • 2 sīpoli
  • 200 g majonēzes
  • sāls, pipari
  • eļļa cepšanai

Piedevas:

  • cepti kartupeļi
  • sautēti burkāni
  • citi dārzeņi

Pagatavošana:

  • Vistu noskalo, nosusina, ierīvē ar sāli un garšvielām.
  • Šampinjonus un sīpolus sagriež, apcep eļļā. Pievieno majonēzi un garšvielas.
  • Vistas vēdera dobumu piepilda ar sagatavoto pildījumu.
  • Putnu liek uz ietaukotas pannas vai cepeša maisiņā un cep cepeškrāsnī 1–1,5stundas.
  • Ja cep bez maisiņa, tad pannā pielej nedaudz ūdens un vistu ik pēc laiciņa aplaista ar cepeša šķidrumu.
  • Pasniedz siltu ar dārzeņu piedevām.

 

Labu apetīti!