Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Paģiru soļanka

Nepieciešams:

  • 50 g sviesta
  • 300 g zivju konservu tomātu mērcē
  • 2 sīpoli
  • 3 sālīti gurķi
  • 5 tomāti
  • sāls
  • pipari
  • lauru lapas
  • karijs

 

Pagatavošana:

Sīki sagrieztus sīpolus katliņā apcep sviestā.

Pievieno sagrieztus gurķus, nedaudz pasautē.

Pievieno zivju konservus, garšvielas un sagrieztus tomātus. Tomātus pirms griešanas aplej ar karstu ūdeni un novelk mizu.

Aplej ar vārošu ūdeni, līdz zupa ir pietiekami bieza, vārīt uz mazas liesmas 8 minūtes.