Isinbajeva vēlas vismaz gadu atpūsties no sacensībām (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Divkārtējā olimpiskā čempione un pasaules rekordiste kārtslēkšanā krieviete Jeļena Isinbajeva nolēmusi uz laiku pārtraukt savu karjeru, lai atpūstos no sacensībām, vēsta laikraksts "Sport-Ekspress".

Šāda doma Isinbajevai radās pēc nesekmīgā snieguma pasaules vieglatlētikas čempionātā telpās, kur viņa palika bez godalgas.

Pēc sacensībām Isinbajeva atzina, ka viņa uz ilgāku laika periodu, piemēram, uz gadu, vēlas aiziet no sporta.

Isinbajeva atzina, ka viņa jūtas morāli nogurusi un viņai ir nepatīkami meklēt attaisnojumus par savu neveiksmi. Sportiste piebilda, ka galīgais lēmums par karjeras pārtraukšanu uz laiku tiks pieņemts tikai pēc konsultēšanās ar treneri Vitāliju Petrovu.

Isinbajeva apsolīja, ka viņa piedalīsies Londonas olimpiskajās spēlēs 2012.gadā, pat neskatoties uz to, ja viņa tiešām uz laiku pametīs sportu.

Tāpat izcilā kārtslēcēja uzsvēra, ka viņai kaut kas ir jāpamaina savā treniņprocesā un arī attieksmē pret sportu.

Pasaules vieglatlētikas čempionātā telpās, kas aizvadītajā nedēļas nogalē risinājās Dohā, Isinbajeva pārvarēja 4,60 metru augstumā novietoto latiņu, bet nākamo augstumu - 4,75 metri - viņa nepārvarēja un ieņēma ceturto vietu.

Neveiksme Dohā Isinbajevai bija jau otrā pēc kārtas šāda līmeņa sacensībās, jo pagājušā gada vasarā Isinbajeva, lai arī bija galvenā favorīte, palika bez godalgas arī pasaules čempionātā Berlīnē.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu