Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Aukstā skābeņu zupa

Stāvdaļas:

  • 200 g svaigu skābeņu,
  • 250 g sarkano redīsu,
  • svaigs gurķis,
  • 3 olas,
  • 1,5 l kefīra,
  • sāls, pipari, cukurs, zaļumi.

 

Pagatavošana:

skābenes nomazgā, sagriež rupjos salmiņos, novāra nelielā sālsūdens daudzumā, atdzesē.

Svaigu gurķi sarīvē smalkos salmiņos ar dārzeņu rīvi, redīsus sagriež pusgredzenos.

Olas novāra, atdzesē, sarīvē.

Pievieno smalki sagrieztas dilles un lociņus.

Pielej kefīru, pieber piparus, cukuru pēc garšas.

Pasniedzot pārkaisa sasmalcināto olu un zaļumus.