Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Rabarberu šerbets

Nepieciešams:

  • 250 g rabarberu,
  • 50 g cukura,
  • 1/2 gl. ūdens,
  • 200 g krējuma saldējuma,
  • 400 g zemeņu dzēriena,
  • vaniļas ekstrakts.

 

Pagatavošana:

Nomizotus rabarberus sagriež mazos gabaliņos, pievieno cukuru, ūdeni, savāra biezenī, izberž caur sietu, pieliek vaniļas ekstraktu un atdzesē.

Katrā glāzē liek 50 g rabarberu masas, tad 50 g krējuma saldējuma, pielej 100 g zemeņu dzēriena. Pasniedz ar salmiņu (vēlams melhiora salmiņš ar karotīti galā).