Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Pildītas kotletes

Nepieciešams:

  • 1 kg jauktas maltās gaļas
  • 3 lieli sīpoli
  • 3 olas
  • 5–7 šķēles mērcētas baltmaizes
  • zaļumi un garšvielas pēc garšas

 

Pildījums:

  • 3 vārītas olas, smalki sagrieztas
  • 3 sīpoli, vidēji smalki sagriezti un sacepti

 

Pagatavošana:

Malto gaļu sajauc kopā ar garšvielām, labi samīca un atstāj uz 20 minūtēm. Pēc tam no mīklas izveido bumbiņas. Pildījumu samaisa un pilda izveidotajās kotletēs, kuras liek uz pannas un apcep. Pēc tam cepeškrāsnī apbrūnina.

Kotletes var pildīt arī ar lasi, garnelēm, dārzeņiem un sieru.