Zatlers: deputāti vispirms balso un tikai tad sāk domāt (12)

CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Saeimai jāpārstrādā naudas atmazgāšanas novēršanas likums. Valsts prezidents nolēmis likumu neizsludināt un šodien paziņoja, ka to nosūta atpakaļ parlamentam, lai tas tiktu uzlabots.

Valdis Zatlers uzskata, ka deputāti ir strādājuši ļoti pavirši, sasteigti un nekvalitatīvi un tāpēc viņiem darbs būs jādara vēlreiz.

Valdis Zatlers: "Ja likumu pieņem un jau dažas dienas pēc likuma pieņemšanas trīs no Saeimas frakcijām iesniedz pieprasījumu atgriezt šo likumu atpakaļ Saeimā un pārējās ir ar mieru mainīt, tas nozīmē, ka deputātu kungi vispirms balso, pēc tam sāk domāt, par ko balsojuši."

Prezidents norādīja, ka starptautiskie partneri jau sen gaidījuši, kad Latvija pieņems likumu cīņai pret naudas atmazgāšanu un terorisma finansēšanas novēršanu. Tāpēc Valdis Zatlers mudina Saeimu likuma strīdīgās normas izlabot iespējami ātri.

Komentāri (12)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu