Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Gurķu marinēšana sliņķiem

Vienkāršs process, burvīgs rezultāts!

Sastāvdaļas vienai trīslitru burkai

  • gurķi cik burkā var salikt.
  • 5 upeņu lapas,
  • dilles kāts,
  • 3 ķiploka daiviņas,
  • 7 piparu graudi,
  • 2 krustnagliņas,
  • 2 smaržīgie pipari,
  • 2 ēd k.sāls,
  • 3 ēd.k.cukura,
  • 1 ēd.k.etiķa esence,
  • 2 tabletes parastā aspirīna.

Pagatavošana:

Aši samazgā burkas un gurķus,saliek visas sastāvdaļas burkā un pārlej ar verdošu ūdeni. Aizvāko, paripina pa galda virsu lai pakūst sāls un cukurs un apgriež burkas uz vāciņa līdz gurķi maina krāsu.Šādi gatavoti gurķi glabājas vissiltākajā pagrabā, nepaliekot cauriem vidiem, un nezaudē garšu arī 2 ziemas.