Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Franču burkāni

Šos burkānus ēd pat tie, kam burkāni parasti negaršo!

Sastāvdaļas:
400 g burkānu

3 ēd.k. olīveļļas
2–3 daiviņas ķiploku
1 tējk. cukura
pusglāze ūdens
sāls
melnie pipari
pētersīļi

Pagatavošana: (laiks — 45 minūtes)

Burkānus notīra, sagriež plānās šķēlītēs, 10 minūtes cep eļļā, tad pielej ūdeni, pieliek sasmalcinātus ķiplokus, cukuru, sāli un piparus. Sautē aptuveni 20 minūtes (kamēr novārās ūdens), ik pa laikam pamaisot. Kad gatavi, pārber smalki sagrieztus pētersīļus.