15. - 16.oktobrī Liepājā motokrosa svētki

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Asaris, www.janisasaris.com

Liepāja ir vieta no kurienes nāk ne viens vien izcils motokrosa meistars. To šogad apliecināja jaunais Latvijas motokrosa talants Pauls Jonass, izcīnot Pasaules čempiona un Vācijas atklātā čempionāta (ADAC) čempiona titulus 85 cm3 klasē.

Kā atzīst pats Pauls un viņa tētis Kaspars: “Šis tituls nav tikai Paula, lielu artavu ir devuši daudzi draugi, labvēļi un vienkārši labi, atsaucīgi cilvēki.” Tāpēc, šī gada 15 un 16 oktobrī, Liepājnieku mīļākajā motokrosa trasē - “Lauma” -, Pauls, Kristers Serģis un motoklubs “Motokurzeme” aicina visus motokrosa draugus uz īstiem motokrosa svētkiem.

Viss sāksies jau 15.oktobrī, kad norisināsies 2012. gada KTM un Husaberg krosa un enduro solo motociklu testi.

16.oktobrī pirmo reizi Liepājā norisināsies Kristera Serģa kausa izcīņa 65 cm3 klasē, “Elkšņu ceļojošā kausa” izcīņa 85 cm3 klasē un uz šī gada nopietnākā mačošanās komandu starpā MX1,MX2,OPEN klasēs.

Šobrīd savus kandidātus dalībai komandu čempionātā ir apstiprinājušas vairāk kā 20 komandas. Katra komanda sastāv no trim sportistiem. Ātrākā komanda tiks noteikta pēc “motokrosa olimpiādes” - Nāciju kausa - formulas, kas sola skatītajiem bezkompromisa, aizraujošas cīņas trasē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu