Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

<i>Iereibusī</i> pīle

Nepieciešams:

pīle ( 1,8 - 2 kg)
300 g vistu aknu
2 daiviņas ķiploka
rozmarīns
salvija lapas
250 ml saldā sarkanvīna
sāls
pipari

Pagatavošana:

Ķiplokus, rozmarīnu, salviju, sāli, vīnu samaļ blenderī. Iegūto masu pārlej sagrieztām aknām.

Pīli vāra ūdenī 30 - 40 minūtes. Tad ar aknu masu pilda pīli un rūpīgi aizšuj. Pīli ierīvē ar sāli un pipariem, cep 190 grādos 2,5 - 3 stundas, pārlejot ar šķidrumu, kas rodas cepšanas laikā.

Īsts svētku ēdiens.