Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Taizemiešu kokosa zupa «latviešu vēderiem»

Sastāvdaļas (4 personām): 

3 vistas filejas gabaliņi
300 g sēņu (šampinjonu) 
200 g garneļu
4 vidēji tomāti
400 ml kokosriekstu piena
2 ēdamkarotes bambusa dzinumu
400 ml ūdens
svaiga kinza
ingvera sakne
1 paciņa taizemiešu zupas garšvielas
 
Pagatavošana:

Katliņā lejam ūdeni un kokosriekstu pienu, pievienojam garšvielas, pierīvējam nedaudz ingvera saknes vai ingvera garšvielu (ja no paciņas) un liekam vārīties. Kad sastāvs uzvārījies, pievienojam sagrieztus vistas filejas gabaliņus, garneles un tomātus, pēc apmēram septiņām minūtēm zupa jau gatava, pēdējās pievienojam gabaliņos sagrieztas sēnes.

Asākas zupas piekritēji var to papildināt ar smalki sagrieztiem sarkanajiem čili pipariem!

Var jau liet bļodiņās un virsū uzkaisīt sagrieztu svaigu kinzu!

Labu apetīti!