Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Siltu ķiršu tomātu salāti

6 porcijas

2 ēd.k. balzama etiķa
2 ēd.k. olīvu eļļas
1 tējk. saspiesta ķiploka
600 g sarkanu ķiršu tomātiņu
svaigi malts melnais pipars un sāls pēc garšas
svaigas bazilika lapas

Uzsildi pannā eļļu, balzama etiķi un ķiplokus uz lēnas uguns.

Pieliec tomātus, sāli un piparus un maigi apcep tomātiņus apmēram divas minūtes.

Apkaisi ar sakapātu baziliku, pasniedz ar lasi vai cūkas medaljoniem.