Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Cepumu konfektes

Nepieciešams:

1 bundžiņa iebiezināta piena ar cukuru
600 g cepumu
pūdercukurs vai rīvēta baltā šokolāde apvārtīšanai
piedevas garšas variācijai — žāvēti augļi, rieksti, marmelāde

Pagatavošana:

Cepumus sīki sasmalcina (sarīvē vai samaļ), pakāpeniski pievieno kondensētajam pienam. Maisa, līdz izveidojas stingra, viendabīga masa. Gatavo masu novieto ledusskapī, līdz tā nedaudz sacietē. Ar rokām izveido bumbiņas un apviļā pūdercukurā vai rīvētā baltajā šokolādē.

Recepte tapusi sadarbībā ar RIMI.