Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Pistāciju konfektes

Nepieciešams:

300 g marcipāna masas (var izmantot marcipāna batoniņus)
75 g sasmalcinātu pistāciju
4 ēdamkarotes ruma
500 g tumšās šokolādes

Pagatavošana:

Marcipāna masu sajauc ar sasmalcinātiem riekstiem un pievieno rumu. Šokolādi izkausē karsta ūdens peldē. No marcipāna masas izveido frikadelēm līdzīgas bumbiņas, iemērc izkausētajā šokolādē un apvārta sasmalcinātos pistāciju riekstos. Novieto ledusskapī uz pāris stundām.

Recepte tapusi sadarbībā ar RIMI.