Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Plūmju–valriekstu konfektes «Otra puse no sirds»

Nepieciešams:

250 g žāvētu plūmju
50 g sasmalcinātu valriekstu
25 g sasmalcinātu mandeļu
25 g medus
250 g tumšās šokolādes
rīvēta citrona miziņa
valriekstu pusītes dekorēšanai

Pagatavošana:

Žāvētas plūmes izmērcē karstā ūdenī un sīki sagriež. Sajauc ar sasmalcinātiem valriekstiem, mandelēm, pievieno medu. No iegūtās masas ar rokām veido apaļas, frikadelēm līdzīgas bumbiņas, ko iemērc karsta ūdens peldē izkausētā šokolādē. Bumbiņas dekorē ar valriekstu pusītēm. 

Recepte tapusi sadarbībā ar RIMI.