Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Makaroni ar šķiņķi un «Parmesan» sieru

Nepieciešams:

200 g nevārītu makaronu
100 g šķiņķa 
1 paprika 
1 sīpols 
50 g siera «Parmesan»
200 g saldā krējuma
dilles, sāls, pipari

Pagatavošana:

  • Novāra makaronus.
  • Šķiņķi, papriku un sīpolu sagriež garās strēmelēs.
  • Visas sastāvdaļas liek katliņā un apcep, pievieno sal­do krējumu, sāli, piparus un visu vāra, līdz sabiezē.
  • Saturam katliņā pievieno novārītus makaronus un visu samaisa.
  • Makaronus kārto uz šķīvja un pārkaisa ar rīvētu sieru «Parmesan» un dillēm.