Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kāpostu tītenīši

Nepieciešams:

1 liels kāposts
600g maltā gaļa
200g rīsi
100g bekona
1 vidējs sīpols
garšvielu maisījums(malti pipari, jūras sāls, burkāni rīvēti, ķiploks)

Pagatavošana:

Kāposta lapas sautē karstā ūdenī 8 min, pirms tam izgriežot kacenu, lai vieglāk atdalītu lapas. Kāpostu lapas atdzesē. Uzvāra rīsus, mazliet salītā ūdeni, pusmīkstus. Gaļu apcep uz mērenas liesmas, pievieno smalki sakapātu sīpolu un salmiņos sagrieztu bekonu. Beigās pieber garšvielas.

Kāposta lapas noliek uz dēlīša un viducī ieliek gaļu ar rīsiem un satin.
Apcepina augu eļļā un sautē karstumizturīgā katlā.

<em>www.saimniece.lv</em>