Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Riekstu stienīši

Nepieciešams:

5 olas
140g cukura
140g iltu
40g sasmalcinātu grauzdētu riekstu
vanilīnu
1/2 tējkarotes cepama pulvera
sasmalcināti sausiņi un rieksti apkaisīšanai

Pagatavošna:

Olu dzeltenumus saputo ar 70g cukura. Olu baltumus arī saputo ar 70g cukura un sajauc ar dzeltenumiem. Pieliek miltus, vanilīnu, cepamo pulveri, riekstus. Uz ietaukotas plāts liek izveidotas nūjiņas, pārkaisa ar sasmalcinātiem sausiņiem un riekstiem. Cep lielā siltumā, no plāts noņem siltus.