Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Gaileņu zupa ar sieru

Nepieciešams:

kausētā siera iepakojums ( var ņemt «Dzintara» ar sēņu piedevu)
200 g gaileņu
1 burkāns
3 kartupeļi
eļļa cepšanai
zaļumi
sāls
pipari

Pagatavošana:

Kartupeļus sagriež strēmelītēs, sarīvē burkānu un liek vārīties. Sēnes sagriež un apcep uz pannas, kad kartupeļi jau gandrīz mīksti, sēnes pievieno zupai. Kad saknes izvārījušās, zupai pievieno kausēto sieru un zaļumus. Ja vēlas, zupu vārīšanas beigās var ietumēt ar tējkaroti ūdenī iejauktu miltu. Sāli un piparus pievieno pēc garšas.