Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

<i>Mannenieks</i>

Nepieciešams:

2 olas
glāze cukura
glāze mannas
glāze miltu
200 g sviesta
150 g krējuma
paciņa vanilīna
paciņa cepampulvera

Pagatavošana:

Olas saputo ar cukuru, pieliek krējumu un cepampulveri, tad iemaisa vanilīnu, miltus un mannu. Kā pēdējo mīklā ielej izkausētu sviestu, visu samaisa. Mīklai jābūt skāba krējuma biezumā. Ja mīkla pašķidra, pielieciet vēl dažas karotes miltu. Mīklu lej ietaukotā pannā un cep 30–35 minūtes 190 grādu temperatūrā. Gatavību pārbauda ar kociņu.

Lai jums garšo!