Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Dārzeņu kūka ar sēņu pildījumu

Nepieciešams:

cukini
4 burkāni
kartupelis
125 g miltu
4 olas
sīpols
3 ķiploka daiviņas
dilles
loki
baklažāns
400 g sēņu
eļļa
100 g siera
100 ml piena

Pagatavošana:

Sīpolu un ķiplokus sīki sagriež, apcep eļļā, pievieno sagrieztas sēnes un smalki sagrieztu baklažānu, pieliek sāli un piparus pēc garšas. Cep 10 minūtes. Atdzisušai masai pievieno 70 g rīvēta siera. Šo masu izmantos pildījumam.

Uz rupjās rīves sarīvē burkānus, cukini, kartupeli, sīki sagriež lokus un dilles. Masai pievieno 2 olas, 2 ēdamkarotes eļļas, miltus, sāli, piparus. Masu samaisa un izcep pankūkas. Tām jābūt tik lielām, lai varētu ielikt cepamajā formā. Pankūkām jābūt vismaz četrām, bet var būt arī vairāk, ja forma mazāka.

Cepamajā formā kārtām liek pankūkas un pildījumu. Tad visu pārlej ar maisījumu, ko pagatavo no divām atlikušajām olām un piena. Pārkaisa ar atlikušo sieru un cep 200 grādu temperatūrā 15 minūtes. Pasniedz ar krējumu.

Dārzeņu sastāvu un proporcijas, protams, var variēt.