Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ar malto gaļu pildīti kabači

Nepieciešams:

400 g kabača
200 g maltās gaļas

1 ola
sīpols
50 g rīsu
sāls
pipari
75 g mocarellas siera
75 g krējuma

Pagatavošana:

Kabaci sagriež 3–3,5 cm biezās šķēlēs un izņem vidusdaļu. Malto gaļu sajauc ar olu, sīpolu un vārītiem rīsiem, pievieno sāli un piparus. Pagatavoto masu pilda izgrebtajās kabača šķēlītēs.

Pildītos kabačus liek cepeškrāsnī un cep 180 grādu temperatūrā apmēram 15 minūtes. Kad kabacis izcepies, to izņem no cepeškrāsns, uzliek virsū strēmelēs sagrieztu sieru, un turpina cept vēl trīs minūtes.

Pasniedz ar krējumu.