Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Plūmju – persiku marmelāde

Sastāvdaļas:

500 g plūmes
500 kg persiki
200 ml ūdens
2 zariņi svaiga rozmarīna
500 ml Dansukker ievārījuma cukurs

Pagatavošana:



Sajauciet augļus. Pievienojiet augļiem ūdeni un rozmarīnu, un vāriet visu sastāvu katlā 10 minūtes.

Pievienojiet ievārījuma cukuru un vāriet vēl 5 minūtes.
Noņemiet katlu no uguns un kārtīgi atbrīvojiet ievārījumu no putām. Iepildiet ievārījumu siltās, tīrās burkās. Noslēdziet tās. Uzglabājiet vēsā vietā.