Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Rīsi vecpuišu gaumē

Nepieciešams:

1 glāze rīsu
1 ola
1 glāze saldētu dārzeņu (zirņi, burkāni, saldie pipari)
nedaudz jebkādas vārītas vai saceptas gaļas
buntīte zaļo loku
3 ēdamkarotes augu eļļas
4 ēdamkarotes sojas mērces
sāls un pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Izvāriet rīsus un ļaujiet tiem atdzist. Pannā ar augstām malām ielejiet 1 ēdamkaroti eļļas un apcepiet lokus un olu, nepārtraukti maisot, pievienojiet sagrieztu gaļu, dārzeņus, rīsus un atlikušās 2 ēdamkarotes eļļas. Visu cepiet aptuveni 5 minūtes. Sojas mērci sajauciet ar 4 ēdamkarotēm ūdens un pielejiet rīsiem. Turpiniet cept un maisīt, kamēr nav iztvaikojis viss šķidrums (3-4 min), pievienojiet sāli un piparus pēc garšas!