Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Desu zupa

Nepieciešams:

2 kartupeļi
sīpols
selerijas sakne
450 g savā sulā konservētu tomātu
1 l liellopu buljona
šķipsniņa ķimeņu
250 g konservētu sarkano pupiņu
150 g kāposta
150 g cīsiņu
150 g dūmdesas
sāls
pipari

Pagatavošana:

Kartupeļus, selerijas sakni un sīpolu nomizo, sagriež sīkos kubiciņos. Kāpostus sagriež strēmelītēs. Konservētos tomātus saspaida. Dārzeņus un šķipsniņu ķimeņu liek karstā buljonā un vāra 20 minūtes. Pievieno pupiņas, tomātus un vāra vēl 15 minūtes. Desas sagriež nelielos gabaliņos, pieliek zupai, vāra piecas minūtes. Pieliek sāli un piparus, pasniedz ar krējumu.