Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Gurķu salāti ziemai

Nepieciešams:

1,5 kg svaigu gurķu
4 ķiploka daiviņas, izspiestas caur ķiploku spiedi
1 tējkarote malto melno piparu
1 ēdamkarote koriandra sēklu
50 g sāls
100 g cukura
100 g 9% etiķa
125 g augu eļļas

Pagatavošana:

Nemizotus gurķus sagriež gareniski četrās daļās un katru daļu pārgriež uz pusēm.

No visām sastāvdaļām pagatavo marinādi un pārlej sagatavotajiem gurķiem, ļauj ievilkties trīs stundas. Tad gurķus ar visu marinādes sulu liek burkās, pasterizē. Litra burku pasterizē 15 minūtes.

Lai labi garšo!