Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Itāļu spageti ar mērci

Nepieciešams:

450 g maltas liellopu gaļas
230 g maltas cūkgaļas
3 krūzītes sasmalcinātu seleriju
3 sīpoli
3 zaļie pipari
1 kārba (300 g) tomātu pastas
Vusteras mērce
450 g spageti
2 ēdamkarotes sviesta

Pagatavošana:

Lielā pannā sacep abu veidu gaļu un selerijas. Tad pievieno piparus, sīpolus un cep trīs minūtes. Pieliek tomātu pastu un Vusteras mērci. Spageti izvāra sālsūdenī (uz šo daudzumu liek apmēram tējkaroti sāls), pēc tam nokāš un pievieno sviestu. Pasniedz ar mērci. Var pārkaisīt ar rīvētu sieru.