Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Kēkss «Ne graudiņa cukura»

Nepieciešams:

1,5 glāzes miltu
1 tējkarote cepamā pulvera
150 g sviesta
2 olas
1/2 glāzes rozīņu
1/2 glāzes melno plūmju
1/2 glāzes aprikožu
1/2 glāzes valriekstu
šķipsniņa sāls

Pagatavošana:

Sausos augļus vakarā aplej ar ūdeni, lai izmirkst līdz rītam.

Saputo sviestu ar olām, pieliek sāli, miltus, cepamo pulveri, riekstus un izmērcētos augļus. Plūmes un aprikozes sagriež mazākos gabaliņos. Masu liek ietaukotā formā un cep 180 grādu temperatūrā 30 minūtes.