Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Rudens veltes ar vistas fileju

Nepieciešams:

2 kabači 
2 saldie pipari (dažādu krāsu)
sīpols
2 ķiploka daiviņas
baklažāns
3 tomāti
400 g vistas filejas
olīveļļa
sāls
pipari

Pagatavošana:

Nomizotus kabačus sagriež šķēlītēs, sīpolus ripiņās, saldo piparu — strēmelītēs. Notīra ķiploku, izspiež caur ķiploku spiedi, pievieno četras ēdamkarotes olīveļļas, sāli un piparus, visu samaisa.

Baklažānu nomizo, sagriež šķēlītēs. Tomātus sagriež šķēlītēs, samaisa, sāla, uzber piparus un olīveļļā sautē trīs minūtes, tad pievieno kabaču maisījumu un sautē minūti uz uguns. Noņem no uguns, uzliek vāku un tur 10 minūtes.

Vistas fileju sagriež gabaliņos, apcep olīveļļā uz mazas uguns sešas minūtes, pievieno sāli pēc garšas.

Pasniedz ar saceptajiem dārzeņiem.