Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Šokolādes kūka ar mandelēm

Nepieciešams:

300 g cukura
300 g miltu
300 g sviesta
5 olas
100 g mandeļu
300 g šokolādes

Pagatavošana:

Šokolādi ar sviestu izkausē siltā ūdens peldē. Uzputo olas ar cukuru, pievieno miltus, sviesta un šokolādes masu, ja vēlas, arī mandeļu skaidiņas. Lej formā un cep +180 grādos 20 minūtes.

Sagrieztu gabaliņos liek uz šķīvja un dekorē ar mandeļu skaidiņām