Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Bumbieru kekss

Nepieciešams:

200 g sviesta
2 olas
glāze cukura
2 glāzes miltu
cepamais pulveris
6 vidēji bumbieri
šķipsniņa sāls
paciņa vaniļas cukura

Pagatavošana:

Sviestu saputo kopā ar cukuru, tad pa vienai iemaisa olas. Turpina putot, pieliek cepamo pulveri, šķipsniņu sāls, vaniļas cukuru un miltus. Mīklā iemaisa gabaliņos sagrieztus bumbierus. Mīklu liek ietaukotā kēksa formā un cep 40–50 minūtes 180 grādu temperatūrā. Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.