Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Baklažānu rullīši ar pildījumu

Nepieciešams:

3 baklažāni
300 g biezpiena
4 ķiploka daiviņas
4 ēdamkarotes skābā krējuma
sāls
pētersīļu zaļumi
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Baklažānus sagriež garenās plānās šķēlēs, apkaisa ar sāli un atstāj uz 15 minūtēm.

Biezpienu sajauc ar krējumu, saspiestu ķiploku, sāli un sasmalcinātiem zaļumiem.

Baklažānus no abām pusēm eļļā apcep. Atdzesētās šķēlītēs ieliek biezpiena pildījumu un satin rullītī. Labi garšo auksti no ledusskapja.