Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Tiramisu

Nepieciešams:

5 olu dzeltenumi
5 ēd.k. pūdercukura
250 g «Mascarpone» siera
200 ml 30% saputota putukrējuma
0,50 ml «Amaretto» vai ruma
14 cepumi «dāmu pirkstiņi»
1 glāze stipras kafijas

Pagatavošana:

Olas dzeltenumus saberž ar pūdercukuru, tad pievieno «Mascarpone» sieru un pusi no «Amaretto» vai ruma, samaisa. Masai pievieno saputotu putukrējumu.

Atdzisušai kafijai pievieno atlikušo «Amaretto» vai rumu.

Saldā ēdiena trauciņā liek cepumu kārtu. Cepumus vispirms uz īsu brīdi iemērc kafijā. Virs cepumiem liek siera–putukrējuma masu, tad atkal cepumu kārtu. Virsējā ir masas kārta, kurai virsū uzber kakao vai rīvētu šokolādi.

Liek ledusskapī, lai sastāvdaļas nedaudz ievelkas. Vislabāk sagatavot iepriekšējā vakarā. Labu apetīti!