Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Majonēzes kēkss

Nepieciešams:

2 olas
250 g majonēzes (bez piedevām)
2 ēdamkarotes kartupeļu cietes
7 ēdamkarotes cukura
paciņa cepamā pulvera
7 ēdamkarotes miltu
rieksti

Pagatavošana:

Olas saputo kopā ar cukuru un pievieno pārējās sastāvdaļas riekstus izvēlieties pēc saviem ieskatiem).
Mīklu lej ietaukotā formā un cep 200 grādu temperatūrā apmēram 25 minūtes (gatavību pārbauda ar kociņu). Gatavu pārkaisa ar pūdercukuru.

Variants! Šādi var gatavot arī sāļo kēksu. Tad var izvēlēties majonēzi ar piedevām — sēnēm, zaļumiem. Kēksam pievieno olīvas, sēnes, saceptus sīpolus utt.