Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Ķirbju maize

Nepieciešams:

1,5 glāzes cukura
150 g sviesta
2 glāzes rīvēta ķirbja
2 olas
2,5 glāzes miltu
1,5 tējkarotes sāls
paciņa cepampulvera
ķirbju sēklas pārkaisīšanai

Pagatavošana:

Sviestu saputo ar olām, cukuru, sāli un cepampulveri. Pieliek miltus un rīvētos ķirbjus. Masu liek ietaukotā veidnē (labi noder garenā klaipiņa forma), pārkaisa ar ķirbju sēklām un cep 180 grādos stundu. Lai labi garšo!