Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Korejas burkāni

Nepieciešams:

1 kg burkānu
1 tējkarote koriandra

1 ēdamkarote etiķa
1 ēdamkarote sāls
asais pipars
melnie pipari
5 daiviņas ķiploka
augu eļļa

Pagatavošana:

Burkānu sarīvē. Katlā ielej 6 ēdamkarotes ūdens, pieliek sāli, smalki sagrieztu ķiploku, etiķi, koriandru, abus piparus (pēc garšas), 6 ēdamkarotes eļļas un uzvāra. Vārošu marinādi pārlej burkāniem, samaisa, liek aukstumā. Pēc stundas tie ir gatavi ēšanai.

Lai labi garšo!