Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Pildīts Ziemassvētku tītars

Nepieciešams:

1 tītars
1 citrons
5 grauzdētas maizes šķēles
3 olas
250 g maltas gaļas
1 sīpols
1 tējkarote salvijas
pipari
sāls
2 ēdamkarotes margarīna
1 ēdamkarote tomātu biezeņa
1,5 ēdamkarotes saldās paprikas
1 ēdamkarote sakapātu pētersīļu
1 tējkarote cietes

Pagatavošana:

Sagatavotu tītaru apslaka ar citrona sulu, ierīvē ar sāli. Grauzdēto maizi sagriež kubiciņos, samaisa ar saputotām olām, pievieno malto gaļu, tomātu biezeni, cieti, sakapātu sīpolu, salviju, piparus, sāli un pētersīļus.

Masu sajauc un sapilda tītara kakla atvērumā, tad aizšuj. Margarīnu nedaudz uzsilda, pievieno papriku un ar to apsmērē tītaru. Tad tītaru ietin folijā un cep krāsnī trīs stundas. Pēdējās 30 minūtes foliju noņem, lai tītars apceptos brūns.