Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Salāti vājētājiem

Nepieciešams:

200 g vārītas vistas filejas
100 g vīnogu
500 g selerija sakņu
zilais sīpols
100 g 10% skābā krējuma
sinepes
mārrutki
sāls
cukurs

Pagatavošana:

Vistas fileju sagriež, sarīvē selerija sakni, sīpolu sagriež pusapļos, vīnogas pārgriež. No krējuma, sinepēm (1 tējkarote), mārrutkiem (1 tējkarote), sāls un cukura pagatavo mērci. Visas sastāvdaļas samaisa kopā. Lai labi garšo!