Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Mazsālīta forele Ziemassvētku galdam

Nepieciešams:

forele (1 kg)
2 ēdamkarotes sāls
1 ēdamkarote cukura
pipari
ēdamkarote konjaka

Pagatavošana:

Notīrītu foreli apslaka ar konjaku un bagātīgi iesmērē ar sāls un cukura maisījumu, apber ar pipariem un noliek traukā zem sloga aukstumā.

Pēc 10 stundām (vai no rīta, ja vakarā sagatavota) foreli izņem no trauka, kur būs radusies sula, sagriež, apslaka ar citrona sulu un pasniedz.

Lai labi garšo!