Tavs pārlūks ir novecojis, lūdzu atjauno to..
Sīkdatnes (cookies) mums sniedz iespēju uzlabot jūsu kā lietotāja ērtibas. Turpinot izmantot mūsu vietni, jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai. VAIRĀK >

Menca kokosriekstu piena mērcē ar šampinjoniem

Nepieciešams:

menca
300 g šampinjonu
500 g kokosriekstu piena
sāls
pipari
eļļa cepšanai

Pagatavošana:

Mencu sagriež gabalos un apcep eļļā, sāla, piparo. Izceptos gabaliņus saliek siltumizturīgā traukā.

Šampinjonus pārgriež uz pusēm vai četrās daļās, apcep, beigās pārlej ar kokosriekstu pienu. Šampinjonu/kokosriekstu mērci pārlej pāri zivīm, liek cepeškrāsnī 200 grādos uz 10 minūtēm. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem. Lai labi garšo!