Solvitas Āboltiņas jaunā matu sasuka (52)

Sejas.lv
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Saeimas spīkere Solvita Āboltiņa jau ilgus gadus lepojas ar ugunīgi sarkanu matu toni, kā arī neslēpj, ka matu krāsu atjauno, lai noslēptu sirmot sākušo galvu. Politiķe bieži vien maina frizūru, jo garie mati ļauj veidot dažādas sasukas.

Politiķe Solvita Āboltiņa kolēģu vidū vienmēr izceļas ar spilgto matu krāsu, kā arī garderobi, kas Saeimas spīkerei ir krāsainos toņos. Reti sastapsiet politiķi melnā apģērbā, un arī tad Āboltiņa tumšo tērpu paspilgtina ar krāsainiem aksesuāriem.

Saeimas spīkerei Solvitai Āboltiņai daba devusi vijīgus matus, tādēļ bieži vien, dodoties uz darbu, mati tiek sasprausti uz augšu
Saeimas spīkerei Solvitai Āboltiņai daba devusi vijīgus matus, tādēļ bieži vien, dodoties uz darbu, mati tiek sasprausti uz augšu Foto: LETA

Saeimas spīkere šonedēļ kolēģus pārsteigusi ar jaunu sasuku. Šoreiz viņa savus garos un dabas dotos vijīgos matus saspraudusi uz augšu.

Komentāri (52)CopyDraugiem X Whatsapp
Uz augšu